Go! said the deer

600px-Cervus_elaphus_Luc_Viatour_5

Foto: Luc Viatour / www.Lucnix.be (CC BY-SA 3.0)

Vaknade stel i hela kroppen, en massa stress som måste rensas ut. Så jag begav mig ut på en intervallrunda för att riktigt köra slut på mig själv. Halvvägs på slingan, mitt i en snabb intervall, träffar jag på en kronhjort. En tjur. En väldigt, väldigt stor tjur. Jag stannar för att han ska få tid att upptäcka mig och gå in i skogen. Men vi är så nära att han redan har sett mig och min hund. Och han tänker inte flytta på sig. Istället börjar han röra sig mot oss. Hinner tänka ett förvånat ”va fasen!” och överväga att försöka skrämma honom innan jag kommer ihåg att det är brunsttid. Idén om stora gester och höga rop byttes raskt mot ett vändande på klacken och snabb löpning åt andra hållet. Jagar gör de i alla fall inte.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv