My perfect life

sol

Cyklar i shorts och t-shirt upp till brevlådan för att hämta tidningen. Gruset knastrar under däcken och vägen vindlar sig fram mellan nyskördade åkrar och nyfikna kalvar. Solen bränner på axlarna trots den tidiga timmen. Nyplockade vinbär kröner frukostgröten och jag skänker alla hemflyttade sommargäster en tanke där jag sitter med kaffekoppen ute i grönskan. Idag har jag det precis så fantastiskt som de tror att jag alltid har det – hade platsat på omslaget till vilket livsstilsmagasin som helst.

En god vän som satt och tittade på ett tv-inslag om sig själv förfördes av de vackra vyerna där hon promenerade med hunden till tonerna av klassisk musik. ”Åh, sådär skulle man ha det”, tänkte hon innan hon kom på att hon tittade på sig själv. Att verklighetens isande vind gjort att hon bara tänkt på att snabbt komma hem istället för vackra vyer försvann med musik och snygg redigering. Så de dagar livet inte platsar på magasinsomslag kanske det bara handlar om perspektiv och rätt soundtrack?!

 

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv